Selecteer een pagina

CO&COEN van start

In deze eerste blog geef ik een introductie van mijn bedrijf. Best wel spannend zoiets, but I’ll give it a try.

Een warme plek om thuis te komen, een plek waar jij jezelf mag zijn, je gelukkig voelt, maar soms ook een traan kan laten en een plek waar je mooie herinneringen maakt. Het moment van thuis komen blijft het belangrijkste moment van de dag. Koester jij dit gevoel van een warme fijne plek al? Of kan je bij het creëren van zo’n fijne plek nog hulp gebruiken? Want hulp bieden en mensen ontzorgen is het liefste wat ik doe.

In deze bizarre situatie waarin we nu leven, waar niks loopt zoals verwacht en de onzekerheid met de dag groeit. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om ECHT thuis te komen. Een thuis waar de kaarsen branden, de kamerplanten nog groener zijn dan de dag ervoor en waar de bank je omarmt. Jouw veilige plek, jouw thuis! Thuis komen… maar in wat voor soort sfeer wil jij thuis komen? Tijdens de zoektocht naar jouw thuis, geef ik samen met mijn team sturing en advies om een plek te creëren waar jij compleet gelukkig bent. Een sfeer dat aansluit bij jouw wensen en die ervoor zal zorgen dat jij die echte thuis ervaring zal beleven. Voor dat het zover is zal er wel wat moeten gebeuren, en daar kan co&coen bij helpen. Ook als je zelf geen tijd, geen zin hebt of niet weet waar je moet beginnen kan co&coen dit project oppakken en je ontzorgen.

Coen is al vanaf kleins af aan al bezig met het (re)stylen van ruimtes, de creativiteit die er toen al was is nooit gestopt en de ervaring is zeker gegroeid. Met een scherp oog voor detail en het zien van het gehele plaatje, kan elke ruimte zoveel meerwaarde bieden ongeacht het budget. Met deze overtuiging stap ik elk project met passie in en kijk ik uit naar het eindresultaat.

Vind jij het tijd om de woonkamer, keuken, slaapkamers of het gehele huis aan te pakken? Nadat je bijvoorbeeld 3 maanden (verplicht) thuis hebt gezeten, of omdat je je al 10 keer aan dezelfde lamp hebt gestoord, of omdat je net een nieuw paleisje hebt bemachtigd. De reden maakt niet uit, twijfel dan niet en neem contact op. Ik ben klaar voor een nieuwe creatieve uitdaging!

En nu hoor ik je denken, eigenlijk ben ik heel gelukkig met mijn huis en de warmte die het met zich mee brengt. Super! Dit tovert een grote glimlach op mijn gezicht. Maar je kent vast iemand die het zo verdient om zich echt een keer thuis te voelen. Voor deze mensen is het ‘cadeautje!’ in het leven geroepen. Een geweldig ‘housewarming’ pakket met een cadeaubon van co&coen op maat. Een leuke manier om bij te dragen aan een eventuele nieuwe start en te laten blijken dat iedereen een fijn thuis verdient.

Zeker in deze tijden is het belangrijker dan ooit om je echt thuis te voelen.
Hier gaan wij bij co&coen voor zorgen, want CO&COEN dat moet je doen!

Leuk om je reactie te lezen. Ook je eventuele suggesties, tips en nieuwe blog onderwerpen zijn welkom 😉

 

– met passie voor interieur –