Selecteer een pagina

Wie haal je eigenlijk over de vloer met co&coen? En passen we bij elkaar? Dat is natuurlijk een kwestie van aftasten. Misschien maar beginnen met een introductierondje? Daarna horen we ook heel graag jouw verhaal.

COEN

Vanuit mijn passie voor fashion, trends en styling was het een logische stap om de opleiding International Fashion Business Management te volgen. Vervolgens heb ik praktijkervaring opgedaan in de retail en mij bezig gehouden met projectmanagement. In al deze jaren ben ik bezig geweest met de wensen van klanten. Mijn inlevingsvermogen waardoor ik iemand op zijn gemak kan stellen, is voor mij een tweede natuur.

Ondernemerschap en hospitality is mij daarnaast met de paplepel ingegoten. De overstap naar een eigen bedrijf waarbij ik mijn passie kan combineren met mijn kennis en ervaring is een logisch gevolg.

Coördineren, ondernemen en ontzorgen met gevoel voor de ander, is mijn kracht!

 Met mijn ‘eigen wijze’ stylen en (her)inrichten, kan ik nu met co&coen mensen gelukkig maken. Het feit dat ik mijn klanten ook echt door een andere bril kan laten kijken naar een ruimte die ze zelf als onveranderlijk zien, is nog steeds onvoorstelbaar. Ik vind het heel mooi om te merken hoe er ook bij hen iets ‘open’ gaat als ik ze laat zien wat mogelijk is met andere kleuren, een andere indeling of nét andere accenten. 

TOEN

Als kind vond ik al niets heerlijker dan voor mijzelf een gezellige en plezierige omgeving te creëren. Het bracht rust en structuur en maakte dat ik me in de basis al fijn voelde. Mijn ouders werden wel eens gek van het feit dat ik regelmatig mijn kamertje wilde veranderen, maar lieten me gelukkig mijn gang gaan. Ze zagen ook wel dat ik er blij van werd. Zelfs op vakantie begon ik met de meubels in ons tijdelijke huis te slepen om meer ruimte en gezelligheid te brengen. Het was alsof ik in één oogopslag al zag hoe ik dat aan moest pakken, vaak volstonden een paar kleine ingrepen om toch net dat verschil te maken. ‘Laat die maar schuiven’ heeft in onze familie een heel eigen betekenis.

ONTZORGEN

Met co&coen probeer ik mijn klanten ook zoveel mogelijk te ontzorgen: het gaat immers niet alleen om het idee, maar ook om de uitvoering. Hoe pak je een fikse make over zo efficiënt mogelijk aan, hoe plan je, welke vakmensen kun je gebruiken, waarin kun je besparen, hoe voorkom je dat je weken in de zooi zit? Het vergt enig projectmanagement, maar ook daarin neemt ‘Coen de regelnicht’ graag het voortouw.

ALLES KAN

Of het nu gaat om een heel nieuw interieur, een herinrichting op basis van bestaande meubels, kleinere aanpassingen die nét het verschil maken of een kleuradvies: bij co&coen zit je goed. Samen kunnen we binnen ieder budget wel een écht verschil maken. Maar het begint met die frisse blik.

COCOONEN
Trouwens, nog even iets over de naam. Die weerspiegelt voor mij twee belangrijke waarden. Allereerst de wens stijlvolle en warme plekken te creëren waarin je je echt thuis kunt voelen en kunt ontspannen. Een plek om te cocoonen. En daarnaast de zekerheid dat dit gebeurt door (vak)mensen die er net als ik plezier aan beleven. Het team (co) dat samen met coen (mijn alter ego) zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.
 

BAKKIE DOEN? 

 

+31 (6) 18349605

styling@co-coen.nl

STUUR EEN BERICHT