Selecteer een pagina

Een co&coen project kan van alles zijn. Of het nu gaat om een heel
nieuw interieur, een herinrichting op basis van bestaande meubels, kleinere aanpassingen die nét het verschil maken of een kleuradvies: bij co&coen zit je goed. Samen kunnen we binnen ieder budget wel een écht verschil maken. Door de diversiteit van de projecten is ieder project voor co&coen weer een feestje!

PROJECTEN

Benieuwd wat we al hebben gerealiseerd?
Bekijk dan eens deze kleine greep uit eerdere projecten.

HEUVELSTRAAT

Dit mooie project (oude monumentale boerderij uit omstreeks 1736) ligt in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Het bedenken van nieuwe ruimtes op de nog niet benutte hooizolder, rekening houden met de oude bestaande elementen, een kantoor aan huis. Ja, deze opdracht bevat het allemaal! Ondertussen wordt er al een paar maanden flink geklust. En de resultaten zijn nu al verbluffend! Houdt de site in de gaten voor de NA foto’s van dit te gekke project. Wij, de klanten en co&coen, zijn helemaal in onze nopjes gedurende dit gehele project.

SYNAGOGESTRAAT

In de vesting stad Heusden, ligt dit schattige huisje. Een woning die een ‘kleine’ verbouwing nodig had om alles wat moderner te maken. Het complete concept van co&coen is hier ingezet. Eerst het ontwerpen & uitwerken van de ideeën per kamer om vervolgens de realisatie te mogen doen. De opdrachtgever kon zonder zorgen naar haar werk, terwijl wij de gehele verbouwing in goede banen leidden. Met goede samenwerkingen is binnen 1,5 maand een compleet andere huis neergezet. Stay tuned voor de ‘after’ foto’s.

IJSSELSINGEL

Het allereerste project: de plek waar “coen”, “co” heeft ontmoet en uiteindelijk co&coen is ontstaan. Een verbouwing gelegen aan de Oosterplas op 8 hoog. Een wat kleiner overzichtelijk appartement. Na een goede voorbereiding (zie ontwerp, planning en financieel plaatje), het inschakelen van de juiste mensen en regelen van een badkamer en een keuken is er binnen 2,5 week een totaal andere woning neergezet. Ook benieuwd naar het eindresultaat houd dan vooral de site in de gaten.

INTERIEURSTYLING

Ga jij ook binnenkort verhuizen of verbouwen? Of mis je sfeer en warmte in je huidige woning? Of wellicht heb je niet het vertrouwen om de juiste kleuren, verlichting, meubels en accessoires zelf te kiezen. co&coen kan je helpen bij verkoopstyling tijdens verkoop/verhuur, interieurstyling bij je nieuwe of huidige woning/ruimtes, of het “afstylen” van het gemaakte co&coen advies. Wij kunnen je behoeden voor fouten en het maken van onnodige kosten.  Je moet hierbij denken aan het efficiënt gebruik maken van ruimtes, het inzetten van passende producten/materialen en het juiste kleurgebruik met een goed bijpassend verlichtingsplan.

ADVIES

co&coen start altijd met een kennismakingsgesprek op locatie. Door het stellen van de juiste vragen en op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag, achterhalen we jouw specifieke wensen. We gaan op zoek naar jouw stijl, jouw kleurvoorkeur en welke producten/materialen je aanspreken. Een nieuwe inrichting en interieur dat bij je past en waar jij je thuis voelt. We maken een compleet co&coen plan op maat: indelings-, materialen- en kleuradvies, een lichtplan, 3-D visualisatie en een overzichtelijk kostenplaatje binnen jouw budget. In een helder stappenplan zullen we vervolgens aangeven hoe wij jouw interieurwensen kunnen helpen  realiseren.

REALISATIE

.Goede uitvoering kan niet zonder een een goede planning en projectmanagement. In de adviesfase hebben we jouw interieurwensen afgestemd en vertaald naar een compleet co&coen plan op maat!

co&coen is goed voorbereid, draagt zorg voor alle organisatie en planning, stuurt en bewaakt externen zoals leveranciers en aannemers. Afronding en oplevering aan de hand van het plan en handelt pas na jouw goedkeuring.

Doordat co&coen de gehele realisatie op zich kan nemen, kan jij ontspannen en genieten van de tijd die komen gaat.

CONTACT

Wil je een (vrijblijvende) afspraak maken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op! 

+31 (6) 18349605

styling@co-coen.nl

STUUR EEN BERICHT