Selecteer een pagina

Wie haal je eigenlijk over de vloer met co&coen? En passen we bij elkaar? Dat is natuurlijk een kwestie van aftasten. Misschien maar beginnen met een introductierondje? Daarna horen we ook heel graag jouw verhaal.

CO&

Coen werkt in de uitvoering heel graag samen met echte vakmensen. Immers: als team bereik je meer, je inspireert elkaar en komt zo uiteindelijk tot het mooiste resultaat. Bovendien is Coen’s ‘alles onder één pet’-aanpak niet alleen reuze efficiënt, het maakt ook dat vaak meer mogelijk is binnen budget. Mooi meegenomen toch, zo’n totaalpakket? co&coen: moet je doen!

TEAMWORK

Een warm en praktisch interieur dat helemaal bij je past en jouw huis maakt tot die fijne basis waar je steeds weer met plezier naar terugkeert. Dat is wat wij, co&coen, je graag helpen realiseren.

Hoe? Door allereerst te kijken naar jou, je wensen, je budget, je (toekomstige) woning en je leefstijl. Om vervolgens verrassende mogelijkheden te laten zien voor indeling, kleurstelling en styling van jouw huis. Ook als die plek nog slechts een afbeelding op een makelaarssite is.

Coen visualiseert en etaleert, zodat je al in een vroeg stadium kunt zien en ervaren wat zou kunnen en is daarmee het inspirerende vertrekpunt. Co, het team van specialisten op allerlei terreinen, realiseert als de tijd daar is. Alles onder één pet, wel zo handig en zonder zorgen. co&coen: sterk stel in styling.

  WIJ WERKEN SAMEN ONDER ÉÉN PET MET

  WINNEN!

  Voor co&coen is samenwerken heel erg belangrijk. Niet alleen omdat we geloven dat je samen meer kunt bereiken, maar je laat ook zien dat je elkaar respecteert als ondernemer, je wilt met een samenwerking beide iets voor elkaar betekenen. Daar is keukenskopen.nl er 1 van!

  Nu 1 jaar later doen we samen een leuke actie: namelijk 4x een keukencheque van €1.250,- ! Voor Coen is koken een stukje van ontspanning, naast dat er genoten kan worden van het eten wat er uit de keuken komt. Dit gunnen wij ieder ander ook, vandaar deze actie

  Voorwaarden van de actie op FB/INSTA:

  • De cheque is niet inwisselbaar voor contanten
  • De cheque is inwisselbaar op een minimaal bestedingsbedrag van €5.000,- Komen we niet uit op het min. bestedingsbedrag: geen probleem, dan zorgen we ervoor dat een vriend/kennis kan meegenieten met de cheque. Zo is het een win win toch?!

  OOK ONDER DE PET?

  +31 (6) 18349605

  styling@co-coen.nl

  STUUR EEN BERICHT